IMG_6450-normal.jpg

Helmin ja Ellan lumipaini menossa :)

 

Venla-äippä ja isosisko Donna perheineen toivottaapi ONNEA pentusille jotka  lauantaina täyttivät puoli vuotta <3

 

Perheemme oli puutalkoissa mökillä ja sielläpä ei tietokonetta ollut mukana ja yhteydetkin siellä usein aika takkuiset, joten laitan onnitteluja hiukan myöhässä.

Venla ja Donna olivat tietenkin myös mökkeilemässä, mutta halkojen teosta pysyivät erossa. Joutsenia oli poikennut mökkijärvelle viettämään aikaa, vai olisiko niin ,että tänä kesänä jäisivät koko kesäksi.Olisihan niitä hienoa seurata. Joutsenilla kun on melkoisen kova ääni niiden laskeutuessa ,piti Venla kyllä sellaisen metelin etteivät aivan meidän mökkirantaan kuitenkaan uskaltaneet lähelle. Suuri kaunis ja uljas lintu katsella:)

 

Venlan ekan pentueen Donna-tyttö odottaa nyt siis pentuja :)

Donnan pennut ovat siis Janen ,Jalabellen Kennelistä, mutta syntyvät täällä meillä. Halusimme Janen kanssa antaa Donnan hoidella pentunsa täällä kotona tutussa ympäristössä. Donna on todella vähän ollut ensinnäkään erossa emostaan ja uusi asia oudossa paikassa varmasti stressaisi turhaan uutta äippää. Mitäpä sitä sellaista järjestää,kun mulla on tuo pentujen hoito perheeni kanssa niin lähellä muistissa ja pentujen kasvatus on aivan ihana kokemus, niin miksipä ei sitä kokisi taas uudelleen. Tytötkin aloittavat kesäloman juuri pentujen syntymän aikoihin ja ovat siten apuna touhussa:)

 

Löysin vanhalta tietokoneeltani hiukan epätarkan kuvan Venlasta ja Donnasta, mutta tämä nyt kelvatkoon paremman puutteessa.

Niin läppäri on nyt epäkunnossa ja siellä ovat Venlan pentueen melkein kaikki kuvat,että APUA jos en saa niitä sieltä enää pihalle... 

Venla vasemmalla Donna vieressään

 

IMG_6296-normal.jpg