Minulle on ennen kaikkea tärkeää ,että pennuille löytyy rakastava ja huolta pitävä vastuuntuntoinen koti, jossa koira halutaan perheenjäseneksi. Toki on mukavaa jos haluat harrastaa tai käydä näyttelyissä koirasi kanssa , sillä pentujen vanhemmat ovat lähtöisin hyvistä ja vastuuntuntoisista kenneleistä ja molemmilla vanhemmilla on erittäin hyvät terveystiedot. Lonkat A/A, kyynärät 0/0 sekä silmät puhtaat. 
Pentujen  isä (Creamy Whisper´s All It Feels) Uppe, on pärjännyt erinomaisesti AVO ERI 2 SA sekä mm. läpäissyt noutajien taipuvaisuuskokeen. Pentujen äiti (Jalabelle Anissette) Venla, on pärjännyt mitä parhaimmalla mahdollisella tavalla ONNELLISEN PERHEKOIRAN  roolissaan:) Venlan osalta näyttelykäynnit jäivät junioriajalle jossa EH 4. Venla on kaunis ja viisas koira, joka riittää minulle. Se ei pitänyt näyttelyissä käymisestä vaan stressaantui siellä ja kehässä se oli jäykkä ja jännittynyt.

Kultainennoutaja on rodultaan sovelias moniin eri harrastuslajeihin, mutta viihtyy hyvin seurakoiranakin, toki vaatien kuitenkin melko ahkeraa lenkittäjää.

Jos olet kiinnostunut Kultaisennoutajan pennusta, ota rohkeasti yhteyttä soittamalla oheiseen numeroon (Blogin yhteystiedoissa) tai kirjoita sähköpostiimme.