Eilen pennut täyttivät 11 viikkoa ,joten tällä tai ensi viikolla rokotuksille. Madotuksista muistuttelen myös pentuperheitä,että viikkoa ennen rokotusta oli siis madotuksen aika.
Tänään oli ainakin Reetu jo heti aamusta käynyt piikillä ja eläinlääkäri tarkastellut muutenkin poikaa ja kaikinpuolin oli asiat olleet hyvin.
Tuo kuva tuossa ylhäällä on Vilmasta pienenä n. 3vko on ikää tuolloin kun kuvaa on otettu.Voi että olivat suloisia pikkupalleroita silloin ,jaksoin kämmenellä niitä kannatella :)
Kyllä täytyy sanoa,että ovat ne hurjasti kasvaneet tuostakin ajasta.
No ovat ne pennut muuttuneet tuosta ajasta muutenkin kuin vaan kasvaneet. Erilaisia taitoja on tullut opittua enemmän ja vähemmän. Kuka mitenkin on pentuaa opettanut. Meillä kun nuo Helmi ja Ella olivat täällä pisimpään,sain tuota ruuan odottamisen kärsivällisyyttä yrittää opettaa,että piti aina istua ennen kuin sai ruokakupin eteensä sekä myös yritin kieltää haukkumasta kun ruuan antaminen ilmeisesti vei Ritulta hiukan liian kauan ja meinasivat ,ettei tässä nyt koko päivää yhtä ruokakippoa jaksa odotella ;)