Meillä on erilainen joulu mitä koskaan ennen on ollut. Minulla miltei kaikki jouluvalmistelut ovat saaneet nyt olla. Olen niin innoissani puuhaillut näiden pentusten kanssa. Enpä ole viitsinyt alkaa lanttulaatikoita ym.  vääntelemään kun pennut pyörivät jaloissa. Me saamme  jouluna istua anoppini laittamaan joulupöytään tuossa viereisessä talossaan. Pennut jäävät nyt aattoillan touhuista paitsi,mutta ensi jouluna sitten saavat kokea ihan oman joulunsa ,paitsi nuo kolme pentua jotka jo eilen saivat muuttaa omiin uusiin koteihinsa. Toivotankin erityisesti heille ja perheilleen Hyvän Joulun Toivotukset :)
Itkuakin tartti vääntää kun luovutushetki oli,jotenkin se vaan tuli eronhetkellä niin voimakkaana tunneryöppynä. Moni onkin  sanonut,miten voit luopua noin suloisista ja ihanista pennuista. En ihmettele.
Olen kuitenkin tosi onnellinen,olemme saaneet valita pennuille mahdottoman hyvät kodit, joissa ne saavat paikan perheenjäsenenä ja heitä rakastetaan ja hoidetaan hyvin.
Yritin ottaa valokuvaa "Vihtorista" tonttulakin kanssa mut helpommin sanottu kuin tehty. Vihtori lähtee muuten huomenna uuteen kotiinsa.


Minkä ihmeen kiristävän pipon tuo Ritu mulle laittoi, en sitten tykkää yhtään, tuumaa Vihtori


Tämä kuusenkoriste olisi ollut niin hieno lelu,mutta tämän Ritu sitten otti minulta pois, höh


Lämmintä ja Lempeätä Joulumieltä kaikille <3