Pennut täyttävät 4.2.13 kolme kuukautta. ONNEA kaikille lutunoille.

Meillä täällä elämää eletty nyt vain kahden aikuisen koiran kanssa. Alussa oli tosi tyhjää, mutta pian se tästä kuitenkin lähti arki uomiinsa. Täytyy kuitenkin sanoa ettei ihan entiselleen kuitenkaan. Muistot pentulasta säilyy vielä pikään ja saahan sitä kuvia aina välillä ihailla ja muistella noita lutupalloja.

Venla-äippä on alkanut pudottaa turkkiaan ja on se muutenkin vielä laihassa kunnossa,mutta reipas se on ,ettei sillä mitään hätää ole. Hormooniasiat taitaa vielä jyllätä,kun olen huomannut ,että lenkeillä se tuppaa vähän olemaan "euroopanomistajaa".

Lenkkeilyt eivät nyt ihan niin kuitenkaan alkaneet kuin olin suunnitellut.Jalka on vielä syyskuussa sattuunen reisilihaksen repeämän takia heikko,siitä on lihasvoima ihan kateissa. Tänään kävinkin oman Personal Trainerini luona ja sain kyllä sen tuntuisen ohjelman,että kesään mennessä menen tuolla reidellä vihdoin entiseen malliin.


Jos luette pentujen ihmiset tätä niin pyytelenkin teitä laittamaan viestiä mitä teille päin kuuluu.Olen kyllä useimmilta aivan valtavasti saanutkin tietoa ja kuvien kera:)


Näitä vuodatus.net blogi-sivuja uudistetaan ja kuvien lisääminen ei vielä onnistu. Ensin luulinkin että en taas osaa vaan tumppuilen niin kuin yleensä näissä tietotekniikan ympyröissä.Tällä kertaa syy onkin sitten ihan kuitenkin muualla. Toivotaan ,että pian onnistuu.