Helmi-pentu on jo muutaman päivän asunut Vantaalla,jonne kuulemma kotiutunut aivan mahtavan hyvin. Helmiä hellii siellä perheen kolme lasta ja äiti sekä iskä. Oli siellä mumminkin sydän sulanut Helmin edessä ;)
Samana päivänä kun Helmi muutti meiltä, palasi Ella (punanauhainen tyttö) takaisin ,sillä ensimmäisessä perheessä olivat allergiaoireet näyttäytyneet näin pian.Surullista tuolle perheelle,mutta varmasti helpompi luopuminen nyt kuin esim. vuoden kuluttua jolloin Ellasta luopuminen olisi jo tehnyt varmasti melkoisen kipeää. 
Tänään sitten varmistui myös Ellalle uusi perhe. Ihana herttainen pariskunta Henna ja Rami Kurikasta <3 He olivat kyläreissussa sukulaisillaan naapurissamme.
Heillä on koirahaave itänyt jonkin aikaa ja kun kuulivat naapuriltamme, että meillä täällä on yksi pentu vielä vailla kotia niin tulivat sitten katsomaan ja eipä siinä  muuta tarvittu ;) Ensi perjantaina matkaavat jälleen pohjanmaalta Tampereelle ja noutavat Ellansa kotiin.

Meille alkaa pikkuhiljaa tulemaan oudon tyhjää tähän taloon.Pentujen elo täällä on antanut niin paljon iloa koko talven. Toisaalta myös odotan jo innolla kun taas alamme kunnon lenkkeilyt Venlan ja Donnan kanssa. Päätin juuri,että  jonakin aamuna pakkaan reppuun eväät ja lähdemme laavulle paistamaan meille makkarat. Tuskin maltan odottaa :)

Laitan kuvia reissuistamme sitten joskus. Lähetelkää perheet pennuista kuvia joskus niin laitan niitäkin sitten tänne. On kiva seurata pentujen kasvua kodeissaankin.

Palaamisiin :)